Tjänster

 

 Kuntze Communication AB är ett företag som arbetar med projektledning för inomhustäckning av mobiltelefoni 2G, 3G, 4G, 5G, Rakel (räddningstjänstens och polisens radiosystem), trådlösa inomhusnät WIFI samt teknik och säkerhet.

PROJEKTERING

Vi har de teoretiska grunderna för att hjälpa er med projektering. Vi har erfarenhet av införande av RAKEL på sjukhus (vård/drift/bevakning) samt inomhustäckning för RAKEL/Tetra . Vi kan hjälpa er att få fram den bästa och den mest kostnadseffektiva lösningen för byggandet av ert radionät.

ANBUDSKONSULTERING

Vi har stor erfarenhet av anbudskonsultering och hjälper er att skriva, bevaka och analysera era anbud/förfrågningar/offerter. Vi kan LOU. Vi anpassar oss efter era behov och stöttar er genom hela processen och ser till att ni får det bästa – och mesta – för pengarna.

PU/SAMBANDSPLANERING

Vi tar fram programmeringsunderlag för Rakel/Tetra och genomför sambandsplanering.

KONTROLL OCH SLUTBESIKTNING

Utbildad och godkänd besiktningsman för era fiberinstallationer. Vi kontrollerar och besiktigar både fiber och teleinstallationer. Vi har kontakt med telefon- och fiberleverantörer och har avtal med Rakel/Tetra-leverantörer. Vi är av MSB godkänd partner. 

RADIOUTRUSTNING

Återförsäljare för flera märken.

INOMHUSTÄCKNING

Rakel, 2G, 3G, 4G, 5G och WiFi inget är omöjligt.